Release 12. maj

Nyt album lavet i samarbejde med digteren Peter-Clement Woetmann udkommer som vinyl og digital download. Begge kan købes på bandcamp. Til både og vinyl og download medfølger teksthæfte med de fulde tekster. Den kan købes allerede nu via følgende link og ellers streames på de fleste platforme fra 12. maj.
New album out made in collaboration with the Danish poet Peter-Clement Woetmann. The album is being released via bandcamp as both vinyl and digital download. The album is already available for sale and will become streamable on all major platforms from May 12th.
https://ghostflutedice.bandcamp.com/

Album cover insert plade

Album forside og bagside

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: